Разследват треньор по лека атлетика от Враца за педофилия

0
Спортен скандал във Враца: Треньор поиска компрометираща снимка от 11-годишна
Спортен скандал във Враца: Треньор поиска компрометираща снимка от 11-годишна Снимка: bTV

Спортен скандал във Враца: Треньор поиска компрометираща снимка от 11-годишна

Враца е разтърсена от скандал, свързан с треньор по лека атлетика, който е заподозрян в неприемливо поведение спрямо 11-годишна състезателка. Инцидентът повдига сериозни въпроси за безопасността на младите спортисти и етиката в спортните среди.

Хронология на събитията

Преди дни 11-годишно момиче се присъединява към група по лека атлетика във Враца. Скоро след това треньорът на групата изпраща съобщение в общия чат, изисквайки от всички желаещи да участват в предстоящо състезание да му изпратят снимки за картотекиране.

Два дни по-късно ситуацията взема неочакван обрат. В личен чат треньорът отправя неуместно искане към 11-годишното момиче - да му изпрати снимка по бельо. Детето реагира незабавно, като информира родителите си за случилото се.

Реакция на властите

Родителите на момичето своевременно подават жалба в полицията. В отговор на сигнала правоохранителните органи първоначално задържат треньора за 24 часа. Впоследствие той е освободен, но по случая е започната предварителна проверка.

От прокуратурата потвърждават, че случаят се разследва, но засега не предоставят допълнителни подробности.

Позиция на треньора

Треньорът, който днес беше на работното си място, отказа да коментира ситуацията пред медиите. Той твърди, че е станала грешка и че въпросният чат не е бил предназначен за момичето, а за негова близка.

Реакция на родителите

Родителите на засегнатото дете също се въздържат от публични коментари. Те обаче потвърждават, че са предоставили цялата кореспонденция между дъщеря им и треньора на разследващите органи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари