Разпитваха Дебора Михайлова в продължение на 5 часа

2
Младата жена не пожела да коментира пред медии какво се е случило в съдебната зала
Младата жена не пожела да коментира пред медии какво се е случило в съдебната зала Снимка: Facebook

Младата жена не пожела да коментира пред медии какво се е случило в съдебната зала

В продължение на пет часа разпитваха Дебора Михайлова днес в съдебно заседание. Тя беше първата в днешното заседание, която даде показания. След петчасовия разпит Дебора не пожела да коментира пред медии какво се е случило в съдебната зала.

"Противоречия има много, но не мога да навляза в конкретика. Разминаванията в показанията са сериозни", посочи единият от защитниците на обвиняемия Георги Георгиев - адв. Валентин Димитров, предава БТА. Той допълни, че обвиняемият не е давал обяснения и няма да даде днес, но може да го направи по всяко време, което пожелае, докато тече процесът.

Адв. Валентин Димитров каза още, че на всяко заседание защитата ще предявява искане за промяна на мярката за неотклонение на Георги, която до момента е "задържане под стража".

Днес по план трябва да бъдат разпитани още четирима свидетели по делото, а към изслушване на вещи лица най-вероятно няма да се пристъпи днес.

Миналата година случаят с насилието над Дебора Михайлова предизвика серия от протести в цялата страна. Едно от обвиненията срещу Георги Георгиев е, че в края на юни м.г. в Стара Загора с особена жестокост, чрез нанасяне на удар с юмрук в областта на главата и чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е причинил на Дебора Михайлова двустепенна средна телесна повреда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    до 3
    Не го мисли си момчето. И то е същия отпадък. Татуиран, с остригана глава, натъпкан със стероиди. Мутра отвсякъде. Да не мислиш, че някое нормално момче ще се хване с описания от теб парцал. Тези са си лика-прилика, специфична утаечна социална прослойка.
  • -1
    4
    русенка
    По всяка вероятност отрицателните коментари са от "мъже". Ако това, което те, "мъжете" коментират, с кого може би е имала интимни отношения Дебора? С извънземни?
  • 5
    3
    русе
    В началото събра милиони съжаления с тия 400 порязвания и подстригана коса, но .... какво се оказа? Те не били 400, а 10 ... Тя не била света вода ненапита, а долна КЛОАКА - е*а се в една седмица с 4-5 мъже. Поне толкова са признали, че са я опъвали. Лошото е, че тази е модел на сегашното поколение - не им се работи, по-лесно е да си обръснеш п*ъката и да си избелиш г*за, за да има къде да влизат пишк*те. А, забравих + изкуствени цици, джуки, нокти! ДАно момчето се размине с малка присъда.
  • 7
    2
    ...
    Злодеят от пъзела мяза с тез скули. Отврат тотална е. 20г. момиче на вид, като амортизирана проститутка.
  • 5
    1
    аха
    ковра
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари