Разкриха подпалвача на хипермаркет в Разград

1
Оказа се 26-годишен мъж от село Гецово, в чийто дом откриха марихуана
Оказа се 26-годишен мъж от село Гецово, в чийто дом откриха марихуана Снимка: Ванеса Димитрова / БТА

Оказа се 26-годишен мъж от село Гецово, в чийто дом откриха марихуана

Полицията в Разград разкри извършителя на палежа на големия строителен хипермаркет "Т-макс" само часове след инцидента.

26-годишен мъж от село Гецово е арестуван в рамките на оперативно-издирвателни действия, съобщават от разградската полиция.

Сигналът за пожара е получен на телефон 112 около 18:30 часа на 1 юли. Според съобщението, голям строителен хипермаркет в града гори. Огънят погълнал цялата сграда и стоките в нея, нанасяйки значителни щети. Седем екипа на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Разград (РДПБЗН-Разград) бяха изпратени на мястото и пожарогасенето отне повече от два часа. Мястото бе отцепено от полицейски екипи, които издириха собствениците на паркирани наблизо автомобили, за да бъдат преместени.

В хода на разследването е установено, че извършителят на палежа е 26-годишен мъж от село Гецово. При претърсване в дома му са открити 7,95 грама суха тревиста маса, която при тестване реагирала на канабис.

Мъжът е задържан в Районно управление - Разград и срещу него е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    1
    Аз
    Не се вижда какво печели от палежа.Пуснете го и го проследете.Той е само евентуалният извършител и ще ви отведе до поръчителя.Или ви е все едно
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари