Разградчанин обвинен за принуждаване на жени към проституция

0
Полицията откри пари и доказателства при претърсвания
Полицията откри пари и доказателства при претърсвания Снимка: ОДМВР - Разград

Полицията откри пари и доказателства при претърсвания

Мъж от Разград беше задържан по обвинения за набиране и принуждаване на жени към проституция, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Разград.

Полицейска операция разкри престъпната дейност

На 16 юли, в хода на специализирана полицейска операция, криминалисти извършиха процесуално-следствени действия на няколко адреса в град Разград. По време на претърсванията бяха открити и иззети лек автомобил, 10 000 лева, мобилни телефони, флаш памети и карти, свързани с престъпната дейност. Мъжът, който е на 42 години, беше задържан в Районното управление в Разград за срок до 24 часа. На следващия ден му бе повдигнато обвинение, а днес беше взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Жертви от селата Стражец и Житница

Според разследването, мъжът е набирал и принуждавал към проституция 23-годишна жена от село Стражец и 26-годишна жена от село Житница. Освен това, той системно е отдавал помещения в Разград на жени с цел извършване на секс услуги срещу заплащане. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Предишни обвинения

През юли миналата година, прокуратурата в Разград привлече към наказателна отговорност мъж за участие в организирана престъпна група за изпиране на пари и трафик на жени. Разследването продължава, като органите на реда работят по събиране на допълнителни доказателства и идентифициране на всички замесени лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари