Рая Назарян отказа да стане служебен премиер

1
Потвърдих, че ярки политически фигури няма да допринесат за добрия тон
Потвърдих, че ярки политически фигури няма да допринесат за добрия тон

Потвърдих, че ярки политически фигури няма да допринесат за добрия тон

След среща с президента Румен Радев, председателят на парламента Рая Назарян потвърди позицията си, че ярките политически фигури няма да допринесат за добрия тон и диалога между партиите по време на предизборната кампания. Тя заяви, че ГЕРБ ще се яви на предстоящите избори с равен старт спрямо всички останали политически формации.

Препотвърдих моята позиция, че ярки политически фигури няма да допринесат нито за добрия тон и добрия диалог между партиите в една предизборна кампания, нито ще повишат доверието в политическия процес. ГЕРБ ще се яви на тези избори с равен старт с всички останали политически формации“, каза Назарян след срещата при президента.

Председателят на парламента допълни, че разговорът с президента Радев е бил съдържателен и дълъг, като акцентът е бил поставен върху връщането на добрия диалог между партиите. „Обсъдихме като важна и добра тенденция връщането на добрия диалог между партиите“, отбеляза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Русенец
    Де и другите да бяха като нея
  • 2
    6
    русенец до първи, втори и...
    То пък ПеПеДеБилите сякаш са стока, или юнаците на Косьо Копейкин.
  • 4
    5
    Точен
    Заглавието трябва да бъде Борисов не Разреши на Рая да бъде служебен премиер .
  • 1
    4
    Stoian
    Боже,тая ярко лице била,честни и прозрачни избори е гангстерите от Герб!Срам!
  • 2
    3
    Стенли
    Нека не забравяме също и онази мустаката несретница ЕугЛена Парапетова,фалшификатор на подписи и подменител на данни в официални документи. Мустакатата ЕугЛена трябва да бъде следствена за документни престъпления!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари