Рая Назарян е новият председател на Народното събрание

1
При първото гласуване в сряда номинирани за поста бяха четирима народни представители
При първото гласуване в сряда номинирани за поста бяха четирима народни представители Снимка: БГНЕС

Подкрепа за новия председател на парламента дойде от ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН

Рая Назарян от ГЕРБ-СДС беше избрана за председател на 50-ото Народно събрание. Изборът се състоя във втория ден на първото заседание на парламента, след като първоначалното гласуване в сряда не успя да определи победител.

Кандидатурата на Назарян беше одобрена със 131 гласа "за", 66 - "против" и 39 - "въздържали се". Подкрепа за новия председател на парламента дойде от ГЕРБ-СДС, ДПС и ИТН, докато депутатите от ПП-ДБ и "Величие" гласуваха против. Представителите на "Възраждане" се въздържаха от гласуване.

Във втория ден на заседанието, кандидатите за поста председател на Народното събрание бяха четирима: Рая Назарян, Петър Петров от „Възраждане”, Силви Кирилов от ИТН и Виктория Василева от „Величие”. Единствено „Величие” смени номинацията си от вчера, като техният първоначален кандидат беше Юлияна Матеева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Номер 2 отговаря на номер 5
    Явно си напълно слънчасал или дрогиран, за да пишеш несвързани неща встрани от темата на вулгарен евтин език! Тоива показва и доказва убедително, че ти си този, който е виновен мутрите все още да са на власт у нас! А койе похотлив или не няма абсолютно нищо общо с темата! Който може, го може, а останалите завиждат!
  • -1
    12
    мале, мале,
    Голям квич от пп-дбейците! РИвете, рИвете, скоро въобще няма да сте фактор в политиката с това си поведение!😁😁😁
  • 7
    11
    Самир
    ИТН са си патерица от самото начало, така че изненада няма,
  • 11
    10
    Дуньо П.
    Аз като православен християнин, винаги съм съчувствал на Слави за здравословното му състояние.От днес си казвам,правилно е отредил Господ,как да си довърши дните този копой, на лицето от Банкя.
  • 11
    9
    Уффй
    Арменски боклук, всичките са долни и нагли.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари