Радостин Василев: Разочарова ме лъжата. ИТН и ПП предадоха надеждите за промяна!

0
Слави Трифонов ме разочарова, защото това, за което всъщност беше подкрепен – „изчегъртване на модела Борисов“, той го предаде
Слави Трифонов ме разочарова, защото това, за което всъщност беше подкрепен – „изчегъртване на модела Борисов“, той го предаде

Националите предатели не могат да бъдат предавани. Те са разкривани

В интервю за предаването "Лице в лице" по bTV Радостин Василев, председател на партия "Морал, единство, чест" (МЕЧ), разкри амбициозните цели на своята политическа формация и сподели остри критики към бивши съюзници. Василев подчерта желанието си да превърне МЕЧ в ключов фактор на политическата сцена, който да влияе върху държавната политика и изпълнителната власт.

"Краткосрочно целта ни е влизане в парламента, за да има поне една истинска българска партия, която да е изразител на желанията на хората, каквито и да са те", заяви Василев, очертавайки визията си за бъдещето на партията.

Председателят на МЕЧ не спести критиките си към бившите си политически партньори от "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ", обвинявайки ги в предателство на народните надежди за промяна. "Отделих се от „Продължаваме промяната" и „Има такъв народ", защото те предадоха надеждите на българския народ за промяна. Аз защитих интересите на българите", заяви той категорично.

Василев изрази особено разочарование от действията на Слави Трифонов, лидер на "Има такъв народ", когото обвини в неизпълнение на обещанието за "изчегъртване на модела Борисов". Според него, ИТН няма да успее да премине избирателната бариера и да влезе в следващия парламент.

Интересен момент в интервюто беше твърдението на Василев, че Кирил Петков лично го е помолил за съдействие в борбата срещу Делян Пеевски и Бойко Борисов. "Кирил Петков лично ме помоли да помогна в тежкия момент тогава – да се борим заедно с Пеевски и Борисов. Той после седна в техния скут", сподели лидерът на МЕЧ.

Василев разкри и подробности около скандален запис на разговор с Петков, който той твърди, че е направил целенасочено. "Целенасочено записах разговора и целенасочено го пуснах. Защото два дни преди този запис Кирил Петков стоеше пред мен и се кълнеше, че правителство с Борисов няма да направим. А след това го направиха гордо. Разочарова ме лъжата", обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари