Радослав Апостолов се завръща в Дунав

0
Апостолов е известен със своята упоритост и опит, което го прави ценен актив за отбора
Апостолов е известен със своята упоритост и опит, което го прави ценен актив за отбора Снимка: БТА

Апостолов е известен със своята упоритост и опит, което го прави ценен актив за отбора

Радослав Апостолов отново е част от футболен клуб Дунав (Русе), съобщи членът на Управителния съвет на клуба Деян Йорданов, цитиран от БТА. Възстановяването на състезателните права на полузащитника стана възможно след последното решение на Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз (БФС).

Дългоочаквано завръщане

Апостолов не е играл професионален футбол в продължение на 12 месеца, след като Спортно-техническата комисия на БФС спря картотеката му на 30 август 2023 година. Причина за това беше предполагаем заобикалящ трансфер, който включваше едностранно прекратяване на договора му с ПФК Марица 1921 Пловдив, подписване на професионален договор с ФК Ел Араби-Кувейт и последващо преотстъпване във ФК Дунав Русе.

Нови надежди за Дунав

„С последното решение на Дисциплинарната комисия няма повече пречки Апостолов да е част от Дунав. Той се тренира пълноценно с нашия отбор от началото на подготовката, сключили сме договор и ще внесем картотеката му заедно с тази на всички останали футболисти за участието ни във Втора лига през сезон 2024/2025“, коментира Деян Йорданов.

С възстановяването на Апостолов, Дунав (Русе) се надява да засили своята игра и да постигне по-добри резултати през предстоящия сезон. Полузащитникът е известен със своята упоритост и опит, което го прави ценен актив за отбора. След година извън терена, неговото завръщане е не само радост за феновете, но и важен момент за клуба.

През август 2023 година, БФС спря картотеката на Апостолов поради нарушаване на правилата за трансфери. Въпреки това, последното решение на Дисциплинарната комисия премахва всички пречки за неговото участие във Втора лига. Сега, Дунав (Русе) е готов да започне новия сезон с надежда за успех и амбиции за по-добро класиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Борю
    Имам една идея физическата подготовка на футболистите да се води от треньори по академично гребане. Така ще се подобри силата и издръжливостта на играчите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Каква е мисълта на всеки мъж?
- При толкова много жени, как на мен ми се падна най проклетата?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари