Простреляха с арбалет сръбски жандармерист пред посолството на Израел в Белград

0
Нападателят е убит
Нападателят е убит

Нападателят е убит

Сръбски жандармерист бе прострелян във врата с арбалет пред посолството на Израел в Белград, съобщи сръбската обществена телевизия РТС.

Днес в 11:00 ч. лицето Н.Н., чиято идентичност все още се установява, стреля с арбалет срещу представител на Жандармерията, който е изпълнявал задълженията си за охраняване на посолството на Израел, и го е уцелил във врата. Жандармеристът М.Й. е използвал оръжие при самоотбрана и е овладял нападателя, който загина от нараняванията си“, съобщи сръбският вътрешен министър Ивица Дачич, предава БТА.

Жандармеристът е ранен тежко и се намира в Спешна помощ в сръбската столица. Там ще бъде подложен на операция за отстраняване на стрелата от врата.

Всички подробности около нападението и възможните мотиви се разследват“, допълни Дачич, който ще посети ранения жандармерист в Спешна помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Адвоката
    Хелзинският български комитет,няма ли да прескочи до Сърбия за да защити правата на нападателя? Как още не са се обадили или произнесли мъдро даже по мъдро от древните свитъци? Сърбите ще ги посрещнат с бъклица и дрян и духова музика.
  • -6
    1
    ELENA12
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари