Простреляха младежи при опит да опожарят камион в село Мещица

0
Инцидентът се случил около 03:00 часа през нощта
Инцидентът се случил около 03:00 часа през нощта

Група от 6 - 7 младежи е заляла превозното средство с гориво, заплашвайки да го подпали

Драматичен инцидент в село Мещица. Двама младежи са простреляни при опит за палеж на камион.

В ранните часове на 23 септември 2024 година, жителите на пернишкото село Мещица станаха свидетели на шокиращ инцидент, който разтърси спокойствието на малкото населено място. Според първоначална информация, около 03:00 часа група от шест до седем младежи на възраст около 20 години са се опитали да извършат палеж на камион, собственост на местен жител.

Ситуацията бързо ескалирала, когато младежите започнали да заливат превозното средство с гориво, заплашвайки да го подпалят. Последвалият конфликт прераснал в насилие, прераствайки в стрелба, при която двама от участниците в инцидента са били простреляни, информира Struma.bg.

Към момента няма официално потвърждение от органите на реда относно подробностите около случая, включително и за състоянието на пострадалите. Неофициални източници, близки до ситуацията, споделят предположения, че младежите може би са били под влиянието на алкохол или наркотични вещества по време на инцидента.

Опитите да се получи коментар от кмета на село Мещица останаха безуспешни, тъй като той се е намирал извън страната и е бил в процес на завръщане, без да разполага с актуална информация за случилото се.

Очаква се утре полицейските власти да излязат с официално изявление, което да хвърли светлина върху мотивите зад този тревожен инцидент, както и да предостави актуална информация за състоянието на ранените лица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    селянин
    А не ве.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари