Промяна в движението през тунелите „Големо Бучино“ и „Люлин“ на АМ „Струма“

0
Ограничението ще важи до събота, когато се очаква подмяната на осветлението да приключи
Ограничението ще важи до събота, когато се очаква подмяната на осветлението да приключи Снимка: АПИ

Ограничението ще важи до събота, когато се очаква подмяната на осветлението да приключи

От 5 до 7 септември се ограничава движението в тунелите „Големо Бучино“ и „Люлин“ на автомагистрала „Струма“ в посока София. Причината за това е подмяна на осветлението в тунелите, което налага трафикът да бъде пренасочен двупосочно в тръбата, водеща към Перник. Максимално допустимата скорост в този участък ще бъде ограничена на 50 км/ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ призовава шофьорите да се движат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация. Особено важно е да не се предприемат рискови изпреварвания и да не се използват аварийните ленти, тъй като това може да затрудни преминаването на превозни средства със специален режим на движение при евентуални инциденти.

За актуална информация относно пътната обстановка, гражданите и транспортните фирми могат да се обърнат към интернет страницата на АПИ - www.api.bg, или да се свържат с тях на денонощната телефонна линия 0700 130 20.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари