Прокуратурата разследва умишлено убийство на откритата мъртва жена в Мокреш

1
Жената е била със спукан череп
Жената е била със спукан череп Снимка: МВР / Архив

Жената е била със спукан череп

Разследва се умишлено убийството на 81-годишната жена, открита мъртва в дома си в село Мокреш, община Вълчедръм.

Самотно живеещата старица е била намерена на 10 юли рано сутринта от жена, която ѝ помагала в ежедневието.

Два подробни огледа на местопроизшествието и следите по тялото ясно насочват разследването към версията за предумишлено убийство, извършено през деня. Окръжна прокуратура в Монтана потвърди, че работата по случая продължава активно, като се разпитват съседи, познати и близки на жертвата.

"Става въпрос за убийство, защото има спукан череп, но предстои да разберем от съдебния лекар детайли, които ще извърши експертизата, назначена своевременно в съответните срокове. Засега работим по чл. 115 от НК за умишлено убийство. От наблюдаващия прокурор са извикани специалисти от ГД "Национална полиция", които да съдействат с методи и средствата, с които разполагат.", съобщават от прокуратурата, предаде БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари