"Продължаваме промяната" и "Демократична България" обсъждат ново обединение за предстоящите избори

1
Съветът на ПП разглежда вариант за кабинет с непартиен министър-председател с високо обществено доверие
Съветът на ПП разглежда вариант за кабинет с непартиен министър-председател с високо обществено доверие Снимка: БТА / Архив

Съветът на ПП разглежда вариант за кабинет с непартиен министър-председател с високо обществено доверие

Националният съвет на "Продължаваме промяната" взе решение да даде мандат на Изпълнителния съвет на партията за преговори с "Демократична България" относно съвместно участие в следващите предсрочни парламентарни избори. Това бе съобщено чрез официална позиция, публикувана в социалната мрежа Фейсбук.

Според изявлението, партията разглежда и като възможен вариант на управление кабинет с непартиен министър-председател, който се ползва с високо обществено доверие.

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" вече са си сътрудничили успешно на избори, като се явиха заедно като коалиция на изборите през април 2023 година. Тяхното обединение показа, че общата им политическа платформа и цели намират подкрепа сред избирателите.

Наближаващите предсрочни парламентарни избори изглеждат като ново предизвикателство за политическите формации в България. Обединението на "Продължаваме промяната" и "Демократична България" би могло отново да се яви като силна алтернатива на останалите политически играчи на сцената. Решението за общо явяване на изборите се разглежда като стратегически ход, който може да консолидира техните усилия и да им донесе по-добри резултати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Прокурор
    И ние в прокуратурата обсъждаме арести на корумпираните боклуци на снимката
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари