Продължава сагата с крокодила Кроко

0
Според стопанинът му той е цирков артист
Според стопанинът му той е цирков артист

Според стопанинът му той е цирков артист

Продължава драмата около крокодила Кроко, който във вторник стана известен с това, че обитава столичния квартал "Ботунец". Часове наред десетки институции и граждани не успяха да достигнат до решение какво да правят с влечугото, намиращо се в частен имот, информира NOVA.

Ситуацията започна, когато видео и снимки на крокодила, живеещ в дупка край пътя в "Ботунец", привлякоха внимание в социалните мрежи. Много от местните жители бяха шокирани от присъствието на екзотичното животно, но се оказа, че крокодилът е част от живота на квартала от години.

Въпреки усилията на Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ) да вземат крокодила и да го преместят в нов дом в Софийската зоологическа градина, те се сблъскаха с проблем. Институцията не успя да представи необходимия документ за преместването на животното. Това създаде допълнителни напрежения между институциите и местните жители.

От своя страна, досегашният стопанин на крокодила, както и множество хора от квартала, категорично отказаха да го предадат доброволно. Те аргументираха своето решение с това, че крокодилът е цирков артист и е неотменима част от кварталния живот. Според тях, преместването на крокодила би било неправилно и нежелано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    13
    Законът възтържествува!
    За ужас на някои психичноболни дегенерати,законът възтържествува: Приключи сагата с крокодила, който живееше в дупка в софийския квартал "Ботунец". Той беше премесетн в Софийския зоопарк. : https://nova.bg/news/view/2024/08/07/465934/%D1%81%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8F%D1%82-%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D1%87%D1%83%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%BE%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/
  • 4
    12
    До учуденото говедо
    След като се имаш за много вещ , кажи в кой цирк работи собственика на крокодила. Обичаш да си измисляш и да се заяждаш. Колко е наградата за главата ми, нищожество ?
  • -1
    11
    WANTED - DEAD OR ALIVE - Cash...
    България е част от ЕС, от НАТО, от цивилизацията на Запада, постове рекламиращи путинярски фашизъм нямат място в българска медия. Това руската примитивна амеба ще го разбрере по особено труден начин! Обявявам парична награда, всеки който разкрие личността на руското животно, пишещо от IP 77.78.6.217 За всеки, който разполага с информация, нека тук в кометарите обяви начин за връзка, след което ще се уточним изплащане на премията.
  • 1
    10
    Учуден бесарабски гей
    Разбира се,че крокодила трябва да бъде отнет от алкохолика,който му бил собственик и да бъде настанен в нормална среда за живот,крокодила не може да живее в дупка край пътя - дано институциите да си свършат работата и горкото влечуго да получи възможност да живее нормално! А третополовите бесарабски джендъри може да заемат неговото място - все пак на външен вид са много близо до крокодилите!
  • 1
    9
    Учуден
    Явно си "Чукча писател, не читател.", защото коментираш без да си изгледал и изчел информацията по темата. А тя е: СОБСТВЕНИКА на крокодила е цирков артист, и двамата с крокодила участват в представления. Крокодила е ЛЕГАЛНО притежаван, поради което не могат да го отнемат няколко дена, и търсят заобиколни пътища, като "лоши условия за живот" или др. основание за отнемаане. Ама кой да чете, говедата в България искат да блеснат в светлината на коментарите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари