Продължава косенето на тревните площи в Русе

0
Служители на Общинско предприятие „Паркстрой" и ДЗЗД „Паркстрой" обединяват сили за облагородяване на града
Служители на Общинско предприятие „Паркстрой" и ДЗЗД „Паркстрой" обединяват сили за облагородяване на града Снимка: Община Русе / Архив

Служители на Общинско предприятие „Паркстрой" и ДЗЗД „Паркстрой" обединяват сили за облагородяване на града

Тази седмица жителите на Русе ще станат свидетели на мащабна акция по облагородяване на градските зелени площи. Екипите на Общинско предприятие „Паркстрой" и ДЗЗД „Паркстрой" продължават своята работа по косене на тревните площи и прилежащите части на улици и булеварди в крайдунавския град.

ДЗЗД „Паркстрой" ще съсредоточи усилията си в няколко ключови района на Русе. Жителите на квартал „Здравец - Изток" ще се радват на освежени зелени площи, докато районът около улиците „Плиска" и „Доростол", включително прилежащите им територии и междинните пространства, ще бъде основно прочистен. Комплекс „Стотици" в квартал „Чародейка - Юг" също е включен в графика за косене. Не е подминат и квартал „Дружба 3", където ще бъдат облагородени пространствата около блокове 1, 2, 3, 4, блок „Мимоза", както и други терени в околността.

Междувременно, Общинско предприятие „Паркстрой" ще насочи вниманието си към две емблематични за града локации. Централната градска част, която е лицето на Русе, ще бъде грижливо поддържана, за да посреща жители и гости с приветлив вид. Паркът на младежта, любимо място за отдих и развлечения, също ще бъде подложен на основно окосяване, гарантирайки приятна среда за разходки и почивка.

Важно е да се отбележи, че изпълнението на тези дейности е пряко зависимо от метеорологичните условия. При неблагоприятно време, работата по косенето ще бъде отложена за следващите подходящи дни, осигурявайки качествено изпълнение на задачите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари