Продължава косенето на тревните площи в Русе

1
Кои райони ще бъдат обработени тази седмица
Кои райони ще бъдат обработени тази седмица Снимка: Община Русе

Кои райони ще бъдат обработени тази седмица

В Русе, екипите на ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“ продължават да поддържат зелените площи чрез редовно косене на тревата и прилежащите терени около улици и булеварди. Тази седмица, служителите на общинското предприятие ще фокусират усилията си върху Парка на младежта и Централната градска част, където ще извършват косене, събиране и товарене на окосената трева.

ДЗЗД „Паркстрой“ ще обслужва прилежащите площи към улица „Доростол“, зоните между улиците „Плиска“ и „Доростол“, както и по улиците „Потсдам“ и „Проф. Баларев“. В квартал „Здравец“ и комплекс „Космонавти“, както и по улица „Чипровци“ - от улица „Захари Стоянов“ до улица „Шипка“, ще продължи косенето на трева. Други райони, които ще бъдат обхванати, включват Пътен възел „Липник“, квартал „Дружба 2“ и „Дружба 3“, включително блокове 7, 8, 9, 11, 12, 13 и блоковете МНО.

Ако метеорологичните условия се окажат неподходящи, дейностите ще бъдат пренасочени към следващи благоприятни дни​.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    mischi
    То трева няма, ама вие косите предизборно! Поне сетихте ли се да оставяте неокосени островчета за паша на пчелите и скривалища на талежчетата? Ясно е, че няма да се сетите сами, но поне се учете от опита на по-умните!
  • 2
    1
    Г-н Анонимен
    А ул.Придунавски,около Товарна гара Запад там няма тротоари от трева и клони от дърветата!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари