Преизбраха Илиана Раева за президент на Федерацията по художествена гимнастика

0
Ще дам всичко от себе си нашият спорт да продължава да върви в тази възходяща линия, каза тя
Ще дам всичко от себе си нашият спорт да продължава да върви в тази възходяща линия, каза тя

Ще дам всичко от себе си нашият спорт да продължава да върви в тази възходяща линия, каза тя

Илиана Раева продължава да води Българската федерация по художествена гимнастика с пълна подкрепа.

В атмосфера на единодушие и признание, Илиана Раева беше преизбрана за четвърти пореден път начело на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ). Решението беше взето на проведеното днес Отчетно изборно събрание, където Раева получи пълното доверие на присъстващите делегати.

С впечатляващите 53 гласа "за" от общо 56 подадени бюлетини, Раева си осигури нов четиригодишен мандат като председател на БФХГ и ръководител на Управителния съвет на организацията. Само три бюлетини бяха отчетени като невалидни, което подчертава безспорната подкрепа за нейното лидерство.

Развълнувана от оказаното ѝ доверие, Илиана Раева сподели своята благодарност и ангажираност към бъдещето на българската художествена гимнастика: "Искам да ви благодаря от цялото си сърце. Както многократно съм казвала, работата ми носи най-голямо удоволствие в този живот. Ще дам всичко от себе си, което е нужно. Моля предварително да бъда извинена, ако някъде направя грешка. Наистина ще дам сърцето си, душата си, нашият спорт да продължава да върви в тази възходяща линия. Много ви обичам, за мен е истинско щастие да ви слугувам".

На събранието присъстваха редица изтъкнати фигури в света на българската художествена гимнастика, включително Невяна Владинова - вицепрезидент на БФХГ, Росина Атанасова - генерален секретар на федерацията, Деспа Кателиева - директор на Националния отбор, Бранимира Маркова - генерален мениджър на индивидуалното направление при жените, както и проф. Татяна Янчева - член на Управителния съвет на БФХГ.

Илиана Раева за първи път пое ръководството на федерацията на 14 ноември 2012 година. От тогава до днес тя успешно ръководи един от най-престижните и успешни български спортове, затвърждавайки позицията на страната ни на международната сцена в художествената гимнастика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари