Прегледаха Цветанов в русенската болница

0

"Виждам много добри условия за лечение на жителите от Русенска област и отличен екип от професионалисти, отдадени на работата си".

Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който посети МБАЛМедика“ - Русе, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ, информира 24 часа.

Заедно с народния представител и областен координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев, Цветанов приветства работещите в лечебното заведение специалисти и разгледа сградата, която е в процес на пълно обновяване.

Той посети очното отделение, където му бе направен преглед, хирургичното отделение и др.

Зам.-председателят на ГЕРБ даде висока оценка за работата на медиците, медицинските сестри и служителите в новата частна болница в Русенска област.

Д-р Панайотов запозна Цветанов с проблемите на МБАЛ и вариантите за решаването им. Цветан Цветанов прояви интерес към оценката на работещите за реформата в здравеопазването.

Създадената от д-р Кирил Панайотов (общински съветник от групата на ГЕРБ в Общински съвет – Русе) и екипа му болница е част от групата лечебни заведения „Медика“ в Русе и страната. В нея има 14 отделения.

В момента се извършва обновяване на останалата част. Самата болница е медицинска институция, чието призвание е да осигурява първокласно и леснодостъпно медицинско обслужване в широк кръг клинични специалности.

В концепцията на болницата е залегнало съчетаването на високия професионализъм на медицинските специалисти с високотехнологично оборудване и съвременно управление за постигане на най-добрите резултати в лечебно-диагностичната дейност.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари