Предстои 11-ото заседание на Общински съвет - Русе

0
Дневният ред включва 34 точки, сред които и 10 питания, които ще бъдат разгледани от съветниците
Дневният ред включва 34 точки, сред които и 10 питания, които ще бъдат разгледани от съветниците Снимка: Общински съвет - Русе

Дневният ред включва 34 точки, сред които и 10 питания, които ще бъдат разгледани от съветниците

Утре, четвъртък, 18 юли 2024 г., ще се проведе 11-ото заседание на Общински съвет - Русе. Заседанието ще започне в 9:00 часа в зала „Свети Георги“ на третия етаж в сградата на Община Русе. Дневният ред включва 34 точки, сред които и 10 питания, които ще бъдат разгледани от съветниците.

Дневен ред и важни точки

Дневният ред на заседанието включва разнообразни теми, които засягат развитието на общината. Сред тях са:

  • Отчет за изпълнение на решенията на Общински съвет
  • Приемане на Общинска програма на мерките за закрила на деца с изявени дарби за 2024 г.
  • Покана за свикване на редовно годишно общо събрание на акционерите на „Арена Русе“ АД
  • Годишен отчет за дейността на обществения посредник на Община Русе през 2023/2024 година
  • Питания от граждани и съветници по различни текущи проблеми.

Гледайте заседанието на живо

За всички, които се интересуват от работата на Общински съвет - Русе, заседанието ще бъде излъчвано на живо на официалния YouTube канал на местния парламент. Освен това, телевизия КИС13 също ще предава събитието на живо, предоставяйки възможност на гражданите да следят дискусиите и решенията в реално време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    4
    Русенец
    Все Белоев е в центъра на кадъра. Наистина ли е закичил момченцето си с титлата "професор"? Значи скоро ще гледаме потомците му в центъра на кадъра?!?!
  • 10
    3
    към Франциск
    Що за въпрос,що за въпрос? Ами поне 20 тона употребена "Емека" 24+6 и две три тетрадки с широки,тесни редове и една на малки квадратчета.Отделно една тетрадка "Речник" или "Словарь".
  • 11
    2
    Въпрос до Общински Съвет Русе
    1 Кога ще възстановите русенски кей в удобното и сенчесто място каквото беше с възможност за водомоторни спортове и частни посещения с лични плавателни средства в реката? Измерихме температура +49,5 °С.Преди от кея не се прибирахме денем,сега не можем да стъпим. 2.Коя умна глава предложи в "Младежки Парк" да се изгради на моравата "писта" или " площадка" за скейтове? Кой беше умника? Каква ще е съдбата на "Младежки Парк" и какво ще се случва тепърва там? 3.Каква ще е съдбата на "Лопака" ,"Боровата Гора" над Николово и като цяло на "Липник" -текето. Оправдани ли са нездрави интереси? 4. Не се ли "Наранихте" ? 5.Гладнички ли сте или са още гладни в тоя град?
  • 13
    1
    Франциск
    Търпение нямам да видя отчета на ВалИУ Дупето. Този активист и стожер на защитата на гражданите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари