Пребита и намушкана жена оцеля 12 часа заровена под земята

1
Историята е от САЩ
Историята е от САЩ Снимка: ilkzirvetv / X

Историята е от САЩ

Мъж от западния американски щат Вашингтон беше осъден, че е пребил жена си и я заровил жива, пише „Ню Йорк пост“, цитиран от БГНЕС.

54-годишният Че Ген Ан беше арестуван през 2022 г. Преди това нанесъл жесток побой и намушкал съпругата си.

Жената успяла да се обади на полицията с помощта на смарт часовника си, преди съпругът ѝ да я завърже с тиксо, да я натовари в кола и да я закара в гората. Там заровил жена си в плитка дупка и си тръгнал. Тя прекарала 12 часа под земята, но е оцеляла и е успяла да излезе.

Ан се призна за виновен в опит за убийство през март. Адвокатът на мъжа каза, че той страда от посттравматично стресово разстройство и е взел „твърде много лекарства”, което е повлияло на поведението му. В същото време самият обвиняем каза, че „всеки ден се събужда с чувство на съжаление и покаяние“.

На делото жертвата заяви, че тя и децата ѝ все още живеят в състояние на постоянен страх. Жената добави още, че съпругът ѝ е нанесъл психологическа и физическа травма, с която тя ще трябва да се примирява до края на дните си. Съдът постанови 13 години затвор за мъжа и му забрани да общува със съпругата и децата си.

По-рано в САЩ пастор от Калифорния бе арестуван за наемане на килър да убие гаджето на дъщеря му. Пострадалият е получил няколко наранявания, но успял сам да стигне до болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари