Празник на баклавата в село Кошарна събра любители на сладкото

2
Събитието привлече множество посетители
Събитието привлече множество посетители Снимка: Facebook / Община Сливо поле

Събитието привлече множество посетители

Село Кошарна отново стана център на внимание в община Сливо поле, като за поредна година беше домакин на един от най-обичаните празници в региона - Празникът на баклавата. Събитието привлече множество жители и гости, които се събраха, за да се насладят на богатството от сладки изкушения, приготвени по традиционни рецепти, предавани през поколенията.

Тази година Празникът на баклавата предложи не само вкусни десерти, но и много емоции и радост. Посетителите имаха възможността да опитат разнообразни видове баклава – от класическите рецепти с орехи и сироп до новаторски вариации с фини ядки и уникални аромати. Усмивките и доброто настроение не липсваха, а майсторите на баклавата демонстрираха своите умения, разкривайки тънкости и тайни в приготвянето на този любим десерт.

Групата за турски фолклор "Сини облаци" допринесе за покачването на градуса на настроението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Амъна коем
    Стига си злобял хайдутче а си хапни малко баклава!!!
  • 3
    1
    Хайдук Кольо
    От това турско- цгнско село започва дълбоката пропаст Дели орман където законите не важат ...от него край съм...жалко за хубавата природа ... Оцапана , осрна и опикана от тези мелези
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари