Празнична математика: Как да превърнем 4 дни отпуск в 12-дневна ваканция

0
Пълен график на официалните празнични дни в края на 2024 година
Пълен график на официалните празнични дни в края на 2024 година

Пълен график на официалните празнични дни в края на 2024 година

Празнична почивка 2024: Как да съчетаем официалните неработни дни с отпуската?

Официални празнични дни

През 2024 година коледните празници се падат в делнични дни, като за официални неработни дни са обявени 24, 25 и 26 декември. Първият ден от новата 2025 година - 1 януари, също е официален почивен ден.

Стратегическо планиране на отпуската

С правилно планиране на само четири дни платен годишен отпуск, служителите могат да си осигурят продължителна 12-дневна празнична ваканция. За целта е необходимо да се заявят като дни за отпуск 23, 27, 30 и 31 декември 2024 година.

Разпределение на дните

Съчетавайки официалните празнични дни (24, 25 и 26 декември) със събота и неделя (28 и 29 декември), както и четирите дни отпуск, се получава непрекъсната празнична почивка от 12 дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари