ПП: Няма шанс за проевропейско правителство, оставаме опозиция

0
Партията проведе Национален съвет
Партията проведе Национален съвет Снимка: БГНЕС

Партията проведе Национален съвет

В 50-ото Народно събрание не виждаме условия за формиране на проевропейско, антикорупционно правителство и потвърждаваме, че ще бъдем конструктивна опозиция, се казва в позиция, приета на форума на "Продължаваме Промяната". Това съобщиха от пресцентъра на партията, припомняйки, че решенията от 7 юли на Националният съвет (НС) на “Продължаваме Промяната” и обсъдените резултати от последните парламентарни избори.

Членовете на НС одобриха Стратегията за развитие на политическа партия “Продължаваме Промяната” (ПП) за 2024 г. и 2025 г., представена от съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев. Беше одобрен и курс за консолидация и надграждане на коалицията с "Демократична България" (ДБ), информират от ПП.

Относно стратегията за развитие на ПП НС потвърди ясното позициониране на ПП като центристка партия, в чиято мисия и визия водещи са свободата и справедливостта, борбата с корупцията и постигане на европейския стандарт на живот за българските граждани. Членовете на НС потвърдиха необходимостта от по-добра и открита комуникация - повече ясни послания, свързани освен с геополитическото място на България в ЕС и с темите, които са най-важни за всекидневието на хората. Форумът се обяви за безкомпромисна борба срещу дезинформацията. Гласувано беше доверие на съпредседателите Кирил Петков и Асен Василев и им беше възложено да пристъпят към реализация на Стратегията за развитие на партията.

По темата консолидация в рамките на коалиция с ДБ НС на ПП обсъди възможностите за надграждане и укрепване на коалицията с партиите от ДБ. Форумът одобри курс за консолидация в рамките на коалиция с ДБ и даване на мандат на двамата съпредседатели и на акад. Денков да участват в преговори за надграждане на коалиционното споразумение с ДБ. Поставената цел е възвръщане на доверието на избирателите и разширяване на политическата подкрепа за коалицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    7
    Симеон Зоров
    Кур за банкянския педераст Борисов, да му еба путката майна русоидна да еба!
  • -2
    6
    Симеон Зоров
    Кур за Путин, да му еба майката в гъза и после в устата. Да се оригва после на сперма и говна лилипута Путин!
  • -2
    5
    Симеон Зоров
    Забравих да спомена руските курви Борисов, Добрев, Теменужка петкова, Влади Горанов, Фандъкова, Костадинов, Нинова, Трифонов, Тошко африкански и останалата русоидна сган която отдавна трябваше да бъде поставена в затвора, да им еба путката майна русоидна да еба в гъза и после като е лайнян в устата на Путин!
  • 2
    4
    Симеон Зоров
    Както сте усетили,аз съм смрадливия третополов ДеБилен ПеПераст Путин Хуйло,това което всъщност исках да кажа е,че тия двата ПеПераста на снимката отдавна трябваше да са в следствието,така че ще им еба майката на прокурВатурата корумпирана дето още не се е самосезирала за да прибере тия двете отрепки Простото и Ококореното! Тия двамата ДеБелян ги е ебал в гъза и те са негови курви от много отдавна! И докато не съм забравил:кур за Зеленски в гъза и устата!
  • -2
    3
    Симеон Зоров
    Правилно, пълна опозиция и неучастие в никакви коалиции. Така се задоволяват желанията както на собствения електорат, така и на електората на тъпите и прости русоиди , да им еба майката, които не искат ПП да управляват. Нали не искате ПП-ДБ да са във властта бе русоди прости в гъза ебани, що се сърдите да ви еба путката майна?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари