ПП-ДБ иска изслушване на премиера и вътрешния министър за повишената степен на защита на Борисов

1
Лидерите на ПП-ДБ след консултациите с президента
Лидерите на ПП-ДБ след консултациите с президента Снимка: БГНЕС

Снайперисти са накацали по оградата на г-н Борисов в Банкя, заяви депутатът от коалицията Атанас Атанасов

От ПП-ДБ потвърдиха, че остават опозиция в този парламент и отхвърлиха идеята на "Възраждане" за правителство на всички партии в НС без ГЕРБ и ДПС. След консултациите при държавния глава за възможностите за съставяне на редовен кабинет Николай Денков заяви, че ако ГЕРБ иска да предложи правителство на малцинството, задача на Бойко Борисов е да намери подкрепа:

"След цялата кампания, след като свали двете наши правителства, не виждам с какви очи ще иска подкрепа. Какъв жест да върнем? Жеста, с който той провали на два пъти правителства? Това ли е жестът? Ние нищо не дължим на г-н Борисов. Това, което той дължи пред българския народ, е да състави правителство, след като два пъти го е свалял".

Коалицията ПП-ДБ ще поиска изслушване в парламента на служебния премиер и на вътрешния министър заради твърдения, че жилището на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов се охранява от снайперисти, предаде БНР.

Депутатът от коалицията Атанас Атанасов, коментира, че е видял такива снимки:

"Да дойдат и да обяснят какви са били причините да се повиши степента на защита на председателя на партията - мандатоносител. И в същия момент в публичното пространство се появяват снимки на снайперисти, които са накацали по оградата на г-н Борисов в Банкя. Това не е ли притеснително? Единственото, което съм установил, че снимките са достоверни".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    абе,
    кирчо що го охраняват, че чак и човек загина?!? Нали е най обичания
  • -1
    3
    а ще се окаже,
    че нищо подобно не е имало! 😁😁😁
  • 0
    2
    do ...
    Тури си още една точка и бегом у лево
  • 1
    1
    ...
    Денков педерастът, колко е жалък ! Цялата клика е трагикомична. Ристю умен излезе, разкара си образа от там.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари