Позиция на "Брадърс Секюрити Груп“ за инцидента пред пловдивска болница

1
Записи от камери в болницата в Пловдив показват охранители, които блъскат и удрят англичанина
Записи от камери в болницата в Пловдив показват охранители, които блъскат и удрят англичанина Видео: bTV

Мъжът губи равновесие и пада на земята след съприкосновение с охранител, твърдят от фирмата

Охранителна фирма „Брадърс Секюрити Груп“ излезе с позиция за случая с починалия англичанин в УМБАЛ „Свети Георги“.

Охранителната фирма „Брадърс Секюрити Груп“ изпрати официално становище до медиите по повод инцидента с починалия англичанин в пловдивската УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД. По-рано днес, изпълнителният директор на болницата проф. д-р Карен Джамбазов назначи комисия, която да разследва случая и да провери медицинската документация.

Образувано е и досъдебно производство, като подробна информация ще бъде предоставена след завършването на проверката.

Записи от камери в болницата в Пловдив показват охранители, които блъскат и удрят англичанина, преди да издъхне.

Събитията според „Брадърс Секюрити Груп“

На 18 юни 2024 година в 20:32 часа, в дежурния център на „Брадърс Секюрити Груп“ ЕООД е получен сигнал за аларма от паник-бутон на регистратурата на спешна медицина на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД. Два мобилни екипа са изпратени незабавно, а оперативната дежурна част на Второ РУ на МВР-Пловдив е уведомена.

При пристигането си, охранителите откриват лице в явно нетрезво състояние, лежащо на около 20 метра от входа на спешния център. Лицето, замърсено с човешки фекалии и урина, е било арогантно и обиждало охранителите на английски език. От служителите на спешната регистратура е поискано съдействие за недопускане на лицето до лечебното заведение, тъй като вече му е оказана медицинска помощ и е бил изписан.

Охранителите остават на място и предотвратяват няколко опита на лицето да влезе обратно в болницата. При един от опитите, мъжът губи равновесие и пада на земята след съприкосновение с охранител. Полицията пристига около 20:50 часа, но след разговор с представител на болницата, заявява, че случаят не е от тяхната компетенция и напуска мястото.

Двадесет минути по-късно, медицинско лице от болницата извежда мъжа на количка и го връща в отделението по спешна медицина. „Брадърс Секюрити Груп“ ЕООД изрази пълно съдействие на компетентните органи за изясняване на всички факти и обстоятелства, свързани със случая, и изказа съболезнования към близките на починалия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    посолството
    Пак ще седим на мирно пред посолството.
  • 2
    7
    До питащия за руснаците
    не само те, поляците също пият като смокове. Не отклонявай темата кои по и най са пияници като нация.Това е без значение .Защо призоваваш Чужда нам държава да се вре в делата ни??? Ти си , много, ама Много жалък тип , предател.Не ми отговаряй, ясен си . Остави правосъдието ни да работи, има си правила.
  • 4
    6
    до 6
    Че там отдавна няма руснаци, виж пияни украинци и украинки бол, бол 😁😁😁
  • -4
    5
    До 5
    Кажи нещо и за пияните руснаци и рускини по морето.Мисля,че са най силните и достойни конкуренти на англичаните...
  • 3
    4
    До 1
    Как тъй призоваваш чужда държава да се меси в нашите работи.Да не сме колония, бе.Да си е седял там.Никой не го е канил.Само боклуци.И за оня австралиеца, който уби наше момче , не трябваше да позволяваме да го пускат.Там такива като теб и хелзинския комитет свършиха мръсната работа.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари