Пожарникари помогнаха на възрастна жена в квартал „Възраждане“

0
Служители на РДПБЗН - Русе отключиха жилище, за да осигурят медицинска помощ на пострадала жена
Служители на РДПБЗН - Русе отключиха жилище, за да осигурят медицинска помощ на пострадала жена Снимка: Dunavmost / Архив

Служители на РДПБЗН - Русе отключиха жилище, за да осигурят медицинска помощ на пострадала жена

Екипите на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Русе са реагирали на три сигнала за пожари с горящи сухи треви и храсти през последното денонощие. Благодарение на бързите действия на огнеборците, ситуациите са овладяни без нанесени материални щети.

Първият сигнал е получен в района на село Чилнов, където пожарът е възникнал в необитаема зона с сухи треви. Спасителните екипи бързо са пристигнали на място и са успели да ограничат огъня, преди той да се разпространи и да нанесе щети на околните сгради.

Два други инцидента са регистрирани в град Ветово. Първият от тях е бил на адрес, където огънят е обхванал храсти и сухи треви в близост до жилищен квартал. Вторият сигнал е получен за подобна ситуация на друг адрес в града. И в двата случая пожарите са били овладяни бързо, без да причинят щети или да застрашат живота на местните жители.

В допълнение към тези инциденти, служители от Втора районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" са оказали съдействие за отключване на жилище в русенския квартал „Възраждане“. Вчера вечерта, между 19:56 и 20:30 часа, те са помогнали на екип на Центъра за спешна медицинска помощ да влезе в апартамент, където възрастна жена е паднала и не е можела да се движи. Благодарение на тяхната помощ, жената е получила необходимата медицинска помощ на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари