Пожарът в Русе засегна вилни имоти

2

Тепърва ще се уточняват щетите, както и причината за възникването на огъня

Пожарът в района под старата телевизионна кула край Русе, който възникна днес по обяд, вече е овладян.

В потушаването на огъня, който е засегнал вилни имоти, са се включили екипи на "Пожарна безопасност и защита на населението“ с шест специализирани автомобила. Те получиха подкрепа от шестима доброволци от формированието към Община Русе. Благодарение на техните бързи и координирани действия към момента ситуацията е овладяна и няма опасност за населението и околните обекти, съобщиха от общинската администрация.

По информация на ОД на МВР - Русе няма пострадали хора. Причините за възникването на пожара предстои да бъдат установени, както и материалните щети.

Пожарникарите и доброволците от общинското формирование продължават да следят района, за да предотвратят евентуални нови огнища.

Пожарът се е развил на голям фронт заради високите температури и вятъра.

Има засегнати вилни имоти, но тепърва ще се уточняват щетите, както и причината за възникването на огъня.

Огнеборци работят на място, като следят и за евентуални нови огнища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    BG
    Не са вилни имоти,а самонастанили се цигани.
  • 12
    1
    Лоша Работа
    Счупено шише,пречупване на светлина и концентриране на слънчеви лъчи и работата е готова Тревата е барут.Хвърлен фас,някой казан за ракия,компоти и работата е готова.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари