Пожар в сградата на бившия хлебозавод в Русе

1
Инцидентът е възникнал при извършване на огневи дейности от служители на фирма
Инцидентът е възникнал при извършване на огневи дейности от служители на фирма

Инцидентът е възникнал при извършване на огневи дейности от служители на фирма

Пожар в мазето на бившия хлебозавод на улица „Потсдам“ в Русе.

Вчера, в периода от 11:31 до 13:20 часа, служители на Втора регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) с два пожарни автомобила се отзоваха на сигнал за запалени отпадъци в мазето на адрес на улица „Потсдам“ в Русе.

При пристигането си, пожарникарите установиха, че горенето е възникнало в помещения на бившия хлебозавод. Причината за инцидента е запалване, предизвикано при извършване на огневи дейности от служители на фирма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    русе
    Както винаги супер не ясна информация - освен, че е имало пожар и на коя улица НИЩО ДРУГО НЕ СЕ КАЗВА!!! Кой е собственик на имота - знае се, че е продаден преди време! Кой и какво е работил в имота??? Кой ще плати разноските по гасенето на пожара? Какви са инвестиционните графици за въпросният обект? И много други въпроси, които МИСИРКИТЕ не задават!!! Ес Еф Ей имат ли нещо общо или друг известен г-н Бизнесмен, който строй складове из гр.Русе???
  • 3
    2
    123
    Мафиотите и дерибеите си разчистват терена за поредното налапване чрез изливането на купища бетон под формата на апартаменти на начални цени 1300€ м².
  • -2
    1
    Логично
    В безстопанствените сгради, с каквито изобилства градът, такива случки са нормални. Строени навремето с публични средства, днес неизползваеми загрозяват и напомнят минали епохи...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари