Пожар лумна в изоставените казарми във Велико Търново

0
Огънят е локализиран
Огънят е локализиран

Огънят е локализиран

Пожар възникна привечер в една от изоставените казарми до Областната управа и Агенцията по приходите в центъра на Велико Търново. Предполага се, че пожарът е причинен от бездомни хора, които незаконно обитават сградата. Няма пострадали. Огънят е локализиран.

Порутената стара казарма е пламнала около 17:00 часа този следобед.

Видяхме дим. Попадахме сигнал на 112. Дойдоха от пожарната“, разказа служителка на приходната администрация.

"Пожарът беше овладян бързо. Предполага се, че той може да е бил причинен от самонастанилите се в сградата", коментира Мариана Христова, говорител на ОДМВР - Велико Търново, цитирана от NOVA.

Запалила се е постройка, обитавана от бездомни, в която са събирани отпадъци. Няма пострадали“, каза още тя.

Това е поредният пожар в старите казарми в центъра на Велико Търново. При един от тях изгоря част от покрива на една от сградите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Ivan11
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари