Пожар изпепели дома на семейство с бебе от София

0
Обявена е дарителска кампания
Обявена е дарителска кампания Видео: NOVA

Обявена е дарителска кампания

В късния следобед на 5 август 2024 година, пожар унищожи апартамент на последния етаж в жилищна кооперация, разположена в близост до Централна гара в София. Сигналът за инцидента е подаден около 18:00 часа, като на място бяха изпратени четири екипа на пожарната.

Пожарникарите бързо се намесиха и успяха да загасят пламъците, но въпреки техните усилия, съседният апартамент също пострада сериозно. Семейство с двумесечно бебе, което живее в съседния апартамент, сега се сблъсква със значителни щети на личните си вещи и интериора на жилището.

По предварителна информация огънят е започнал от апартамента на последния етаж, но причините за възникването му все още се изясняват. Пламъците бързо се разпространили и обхванали съседния апартамент, който освен от пожара, е и сериозно наводнен от водата, използвана за гасене на огъня. Таванът на жилището е също със значителни щети.

За щастие, няма пострадали хора, но семейството с двумесечно бебе се нуждае от помощ за възстановяване на дома си. Всички лични вещи са унищожени или сериозно повредени, което допълнително усложнява ситуацията.

Ако желаете да помогнете на това семейство да ремонтира имота си и да се върне към нормален живот, можете да направите дарение по банков път или чрез Revolut на следните данни:

Банкова сметка: BG31BPBI79451068334101

Получател: Живко Градинаров

Revolut: Revolut.me/zhivkozerl

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Въпрос
    Дали повечето българи правим застраховки?
  • 1
    1
    Alèx
    СТОЛИЧАНИТЕ В ПОВЕЧЕ ИМАТ ПАРИ ДА НЕ ПЛАЧАТ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...