Повторен търг за 6 павилиона до спирки в Русе

1
Подробности за условията за участие могат да бъдат намерени на сайта на Община Русе
Подробности за условията за участие могат да бъдат намерени на сайта на Община Русе Снимка: Община Русе

Подробности за условията за участие могат да бъдат намерени на сайта на Община Русе

Община Русе планира да проведе повторен търг за отдаване под наем на останалите шест павилиона, разположени до спирките на градския транспорт в града. Търгът ще се състои на 2 октомври, като всички заинтересовани страни могат да се запознаят с условията за участие в процедурата на официалния сайт на Общината, в раздел „Търгове и конкурси“.

Това стана ясно от отчета на кмета на Община Русе Пенчо Милков и неговия екип по време на представянето на резултатите от работата в ресор „Международни програми и проекти, инвестиции и собственост“ за изминалата седмица.

Повторното обявяване на търга е резултат от стремежа на Община Русе да осигури ефективно използване на общинската собственост и да предложи възможности за малкия и средния бизнес в града. Павилионите, които предстои да бъдат отдадени под наем, се намират на ключови места в близост до спирките на градския транспорт, което ги прави изключително атрактивни за потенциалните наематели.

В контекста на усилията на Общината да подкрепи местния бизнес и да подобри инфраструктурата на Русе, търговете за отдаване под наем на общински имоти играят важна роля. Очаква се повишен интерес от страна на местните предприемачи, които могат да използват тези павилиони за различни търговски дейности, отговарящи на нуждите на жителите и посетителите на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Брендобо
    Тааки не ще ли спирките г-н Докторе? Или ти му даваш само паркингите? Така се издържа втора и трета съпруга нали? Остани си на село, а за първата ти любов, ние ще я обгрижим, спокойно. Ти си гледай оная мексиканка на село с балата слама. Пфуууууу. Отврат
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари