Повишиха в чин детектив офицер Димитър Стоилов от полицията в Северен Чарлстън

0
Българин спечели признание в САЩ
Българин спечели признание в САЩ Снимка: Българо - американска полицейска асоциация / Facebook

Българин спечели признание в САЩ

Офицер Димитър Стоилов от полицията в град Северен Чарлстън, САЩ, бе повишен в чин детектив. Това постижение бе съобщено от Българо-американската полицейска асоциация (Б.А.П.А.) в своята Фейсбук страница.

Горди сме да споделим с вас повишението на офицер Димитър Стоилов, от полицията в град Северен Чарлстън, щата Южна Каролина. Поздравления, детектив Димитър Стоилов“, написаха от Б.А.П.А. в социалната мрежа.

Международно сътрудничество и подкрепа

Наскоро от Асоциацията споделиха още, че хавайският полицай офицер Станислав Крайчев и членове на Българо-американската полицейска асоциация, базирани в град Чикаго, са направили посещение на дистанция от 6769 километра. „Офицер Крайчев е член на Б.А.П.А. от самото учредяване на организацията“, посочиха от там.

Ролята на Българо-американската полицейска асоциация

Българо-американската полицейска асоциация е организация с членове от български произход, работещи в американските органи на реда. Създадена е от българи, работещи като полицаи, шерифи, агенти в САЩ, прави дарителски инициативи и спонсорира български студенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    майтап бе, уили
    Значи светът и в частност сайта „Дунав мост“ трябва да се въртят около васа, марков и от.ня с дефектния хуй, дето останал само ую!?!😁😁😁
  • 0
    3
    Васо
    Пешо от Долна Диканя ди намерил работа в Нантъкет като метач. Напишете и за него статийка. Боклуци.
  • 1
    2
    Честно,
    През ую ми е за някакъв копой-сдуханяк! Ченге ли е – комплексар е, да знаете!
  • 4
    1
    Марков.
    И какво ме интересува това?Аз също не живея в БГ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари