Пострадалото момиче в Русе е с фрактура на черепа

2
Тийнейджърката претърпя инцидент с тротинетка на улица „Тулча“
Тийнейджърката претърпя инцидент с тротинетка на улица „Тулча“ Снимка: Русе Медиа

Тийнейджърката претърпя инцидент с тротинетка на улица „Тулча“

Момиче на 17 години пострада при инцидент с тротинетка в Русе.

Това съобщи директорът на Центъра за спешна медицинска помощ в крайдунавския град доктор Иванка Маринова, предаде БТА.

Тя добави, че сигналът за произшествието е получен около 11:00 часа. Момичето е паднало, докато управлява електрическото превозно средство в района на хотел „Милениа“ на улица „Тулча“.

Пристигналият на място екип на Спешна помощ е констатирал травми по ръцете и главата на пострадалата. Тя е откарана в Университетската болница „Канев“ в Русе.

Движението в района не е затруднено. Причините за произшествието се изясняват.

Стела Кръстева от отдел „Връзки с обществеността“ на лечебното заведение уточни, че момичето е с фрактура в основата на черепа. То е настанено за лечение и наблюдение в отделението по „Неврохирургия“ без опасност за живота, тъй като травмата не е засегнала мозъка.

През юни мъж на 46 години почина, след като се сблъска с тротинетката си с автомобил по булевард „Христо Ботев“. С решение на Общинския съвет в крайдунавския град от края на май беше засилен контролът над индивидуалните електрически превозни средства и беше въведена забрана за движението им в паркове, градини, площади, детски площадки, площи, предназначени само за пешеходци, както и в рамките на кръстовищата с пресичания на пешеходни зони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    28
    Марков.
    Карат като господари на пътя. Не ги интересува никой. Слушалките на ушите, и гас. Нито знаци, нищо. Дано си е наместила чаркалъците. Дано си вземе поука.
  • -2
    27
    Марин Гюрчев-Мимо
    Откакто дори анадолските тираджии спряха да ме онождат,много съм се изнервил.Вече дори най изпадналите усраинци,които бягат от режима на киевското зеленясало джудже,не искат да ме доближат.Само загорелите бежанци ми останаха като последна надежда,но те не си плащат,няма как да събера за операцията за смяна на пола...но иначе услугите,които съм описал в двата по долни коментара ги предлагам - евтина усраинска труженичка съм!
  • -4
    26
    Кур за Путин в гъза
    и после както е лайнян в устата на 23!
  • -3
    25
    До фалшивия Мимо-23
    Да ти еба путката майна русоидна гейска. Малко ли ти беше да те шпорят украинските ТИР-аджии на паркинга в Германия и ти намесват семерингите на задния мост, гдето са се разхлабили и пускат редки лайна ?!
  • -3
    24
    Българин до 17
    ДеБил-ПеПеруго,напомням ти,че ако един ден прокуратурата заработи,твоят партиен вожд Простото ХараКиро ще е първият следствен за фалшифициране на подписи,деклариране на фалшиви данни в официален документ и съпричиняване на убийство на пътя заедно с партийната куросмукачка Зайо Цицин. А ти ше събираш стотинки за вход в някоя селска тоалетна и ще се молиш да събереш достатъчно за дозата фентанил хахахах
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари