Поставят 4 нови павилиона в квартал "Чародейка"

8
Проектът предвижда обща инвестиция от 375 хиляди лева без ДДС
Проектът предвижда обща инвестиция от 375 хиляди лева без ДДС Снимка: Facebook

Проектът предвижда обща инвестиция от 375 хиляди лева без ДДС

„Общински пазари“ ЕООД обяви своето инвестиционно намерение за поставянето на четири нови търговски павилиона в ж. к. „Чародейка Г север“, кв. 597, гр. Русе. Проектът, който ще бъде реализиран в урегулиран поземлен имот II-за жилищно строителство и търговия, предвижда обща инвестиция от 375 хиляди лева без ДДС.

Нови възможности за търговия в квартала

Разположението на павилионите е изготвено в съответствие с утвърдена схема от Община Русе. Съобразени са всички новоизграждащи се подземни ВиК комуникации, както и съществуващата в близост велоалея, което гарантира удобно и безопасно използване на пространството.

Детайли за павилионите

Предвижда се изграждането на четири павилиона със следните застроени площи:

  • Павилион 1: 56,42 кв. м.
  • Павилион 2: 55,51 кв. м.
  • Павилион 3: 55,51 кв. м.
  • Павилион 4: 56,42 кв. м.

Общата застроена площ на всички павилиони ще бъде 223,86 кв. м., което ще предостави достатъчно пространство за търговска дейност в квартала.

Стратегическа локация и удобства

Новите търговски павилиони ще се намират в непосредствена близост до велоалея, което ще улесни достъпа на пешеходци и велосипедисти до търговските обекти. Съобразяването с новоизградените ВиК комуникации ще предотврати бъдещи проблеми с инфраструктурата и ще гарантира гладкото функциониране на павилионите.

Инвестиция в бъдещето

Проектът на „Общински пазари“ ЕООД е значима инвестиция, която има за цел да подобри търговските условия в ж. к. „Чародейка Г север“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    За какво?!
    Павилиони за какво - какво ще продават, за да може да се оцени тяхната необходимост или пък не?! Няма да се научат на комуникация. Защото това съобщение нищо друго не казва, освен как ще изпотрошат едни публични, т.е. наши средства!
  • 4
    1
    Янка Герасимова
    Добре е да се предвиди място за паркиране защото улицата е тясна и разбита, инфраструктура - нула. Вероятно няма да отида с велосипед за домати...защото споменавате че има велоалея...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари