Порой се изсипва над Русе

3
Това е вторият пороен дъжд за деня
Това е вторият пороен дъжд за деня

Това е вторият пороен дъжд за деня

Порой се изсипва над град Русе тази вечер.

Силният валеж започна малко преди 19:00 часа. В момента гръмотевици отекват над града. Очаква се валежната обстановка да се задържи до 20:00 часа.

Това е вторият пороен дъжд за деня. В ранните сутрешни часове днес в продължение на половин час над града валя обилен дъжд.

След него се образува огромна локва по улица "Чипровци", която блокира и двата тротоара.

За пореден път хора, които знаят къде се намира отводнителната шахта, е трябвало да бъркат в образувалото се езеро, за да се отпуши тапата от боклуци и да могат автомобили и пешеходци да преминават нормално.

Очаква се и тази вечер да се образуват големи локви и наводнения в участъци от града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    до 2
    Този човек (без униформа), изглежда случайно преминаващ, явно е единственият, който е предприел нещо. Институциите към община Русе, ще се активизират по банкоматите, към края на месеца, като им преведат заплатите. Също, в клипа, ми направи лошо впечатление, към 1:55 мина един „точен“ бакшиш (Р7750КТ), без да намали и опръска човека докато почиства решетката на шахтата.
  • 0
    4
    Благодарете
    Благодарете на бившият кмет.Сегашният е на Rapa Nui и е светлинни години след предните.Още пали огън със съчки.
  • 21
    3
    Русенка
    Сухите листа там няма кой да ги измете. Окосиха тревата, но и нея никой не прибра. Сега всичко отива в шахтите. Ако и надвисналата над тротоара ограда падне от вятъра, бедствието ще е пълно
  • 23
    2
    Miroslav Vasilev
    Браво на човека! Понякога не е само да снимаш ! Спрял се изчисти. Иначе ремонта е 6 точки през 20 метра възможност за потоп!
  • 18
    1
    Благодарете
    На кметчето и общинарите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари