Поредна тежка катастрофа на магистрала „Тракия”

0
Семейство с джип се забива в билборд в непосредствена близост до бензиностанция
Семейство с джип се забива в билборд в непосредствена близост до бензиностанция

Семейство с джип се забива в билборд в непосредствена близост до бензиностанция

Катастрофа на автомагистрала "Тракия" отново прикова вниманието на обществото след пореден инцидент в последните дни. Пострадало е семейство от Турция, което пътувало с германски автомобил. Инцидентът се случил около 10:00 часа на 139-ия километър в посока София.

В колата се намирали четирима души - двама възрастни и две деца на 17 и 13 години. Жената, която управлявала автомобила, внезапно изгубила контрол и колата излязла от пътя. Превозното средство се ударило в билборд до бензиностанция, след което се преобърнало в отводнителен канал, информира NOVA.

Всички пътници са били откарани в болница за медицински прегледи. Към момента няма информация за тяхното състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари