Полицията задържа русенец с марихуана до детска площадка

0
Срещу 27-годишния мъж е образувано бързо производство
Срещу 27-годишния мъж е образувано бързо производство Снимка: БТА

Срещу 27-годишния мъж е образувано бързо производство

Служители на реда от Първо районно управление в Русе извършиха рутинна проверка, която доведе до задържането на 27-годишен мъж за притежание на наркотични вещества. Инцидентът се разигра в непосредствена близост до детска площадка, разположена зад жилищен блок на улица "Видин" в крайдунавския град.

Полицейска акция разкрива притежание на наркотици

Около 17:25 часа на 12 октомври полицейски екип забелязва подозрително поведение на млад мъж в района на детската площадка. При последвалата проверка у 27-годишния е открит полиетиленов плик, съдържащ суха тревна маса с характерната миризма на марихуана.

Заподозреният твърди, че наркотикът е за лична употреба

Задържаният обяснил пред полицейските служители, че откритата марихуана е предназначена за негова лична употреба. Въпреки това обяснение, случаят е надлежно документиран от органите на реда.

Образувано е бързо производство

Срещу 27-годишния мъж е образувано бързо производство за престъпление по член 354а от Наказателния кодекс, който се отнася до незаконно производство, притежание и разпространение на наркотични вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари