Спипаха дрогиран шофьор на паркинга на "Левента"

0
21-годишният шофьор е с положителен тест за канабис
21-годишният шофьор е с положителен тест за канабис

21-годишният шофьор е с положителен тест за канабис

Около 21:30 часа на 6 септември в град Русе, в района на паркинга на комплекс "Левента", екип на Първо районно управление е спрял за проверка лек автомобил "Пежо 206". Шофьорът на автомобила е бил 21-годишен жител на Русе, който при проверка с техническо средство за употреба на наркотици е дал положителен резултат за канабис. След това младият мъж е бил отведен в болницата, където е предоставил биологични проби за изследване. По случая е започнато бързо производство по чл. 343б, ал. 3 от Наказателния кодекс, заведено в Първо районно управление.

При продължаващата проверка е установено, че в автомобила е намерен наркотик. На централната конзола, между предните седалки, полицаите са открили пластмасова сфера, съдържаща суха тревна маса със специфичен мирис на марихуана. Водачът е признал, че наркотикът е негов и го е предал доброволно на служителите на реда. Срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс, също по описа на Първо районно управление.

Освен шофьора, в колата е имало и 20-годишен пътник от Русе, който е бил обискиран от полицаите. В него са намерени полиетиленов плик със суха тревна маса, гриндер със следи от зелена тревна маса и електронна везна. Младият мъж е обяснил, че всички предмети са негови и ги е предал доброволно. Срещу него също е започнато бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от Наказателния кодекс, отново по описа на Първо районно управление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Камбуров
    Да ги тикат по затворите тия долни наркомани утайки
  • 3
    1
    St
    Браво,изчистихте града.Как не ви е срам.Две деца с общи 1гр трева и вече голяма новина,голям арест.Чак СПИПАНИ.Нелепо е,осъзнайте се
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...