Полицията задържа дрогиран кмет след гонка във Врачанско

0
Претърсват имотите му за наркотици и оръжие
Претърсват имотите му за наркотици и оръжие

Претърсват имотите му за наркотици и оръжие

Кметът на врачанското село Малорад, Иво Иванов, беше задържан днес, след като беше установено, че управлява автомобила си под въздействието на наркотици. Информацията беше потвърдена от полицията, която съобщи за инцидента и последвалите действия.

Задържането се е случило тази вечер, когато полицейски патрул опита да спре автомобила на Иванов. Кметът обаче не се подчинил на разпореждането, което доведе до преследване по улиците на селото. Униформените служители успяха да спрат джипа на Иванов в района на Малорад, след което му беше направен тест за наркотици. Тестът се оказа положителен, съобщи говорителят на полицията, предава bTV НОВИНИТЕ.

Иво Иванов беше незабавно задържан и отведен за допълнителни разпити. Полицията също така предприе претърсвания на всички негови имоти с цел откриване на наркотици и оръжие. Операцията по претърсване продължава, като органите на реда търсят допълнителни доказателства, свързани с наркотици и незаконно притежаване на оръжие.

Иво Иванов е кмет на Малорад за втори мандат. Първоначално е избран с подкрепата на ГЕРБ, а сега - на ДПС. Само преди две седмици в селото се проведоха извънредни избори за общински съветници, след като съдът касира резултатите от предходните избори в Община Борован. Тези избори бяха спечелени от партия "Възраждане".

Разследването продължава, полицията обеща да предостави повече информация в следващите дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Нормалните хора
    не са в политиката.
  • 1
    2
    До 1
    Да, свестните не се котират.Такива трябват на системата, такива предлагат и натрапват за местни дерибеи.До болка позната картинка.
  • 0
    1
    Ххх
    При липса на коментари на този случай явно е нормално да си избираме разпасани и дрогирани управници
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари