Полицията в Русе разследва два пожара

0
И при двата случая са горели постройки
И при двата случая са горели постройки Снимка: КИС 13 / Архив

И при двата случая са горели постройки

Полицията в Русе е в процес на разследване на два пожара, които възникнаха в различни части на града и причиниха значителни материални щети. Първият инцидент е регистриран на 11 август 2024 година на ул. „Христо Македонски“, където пожарът е обхванал няколко постройки. В момента продължават допълнителни огледи на местопроизшествието, като органите на реда работят усилено за установяване на точните причини за възникването на пожара и оценка на нанесените щети.

Вторият пожар избухна през изминалата нощ в квартал „Долапите“, където огънят засегна пристройка, функционираща като сауна, и част от покрива на жилищна къща. И по този случай е образувано досъдебно производство, като разследването се води от Първо РУ - Русе.

Полицията продължава работата по изясняване на причините за инцидента, както и оценката на щетите, нанесени на имота.

И двата пожара са подложени на интензивно разследване, като властите са ангажирани с установяването на обстоятелствата, довели до тези сериозни инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари