Полицията в Бяла залови шофьорка под въздействие на метадон

0
Автомобилът ѝ е отнет
Автомобилът ѝ е отнет Снимка: Архив

38-годишната жена е дала биологични проби за допълнителен химичен анализ

Шофьорка под влияние на метадон бе спряна при полицейска проверка в град Бяла.

В късните часове на 14 октомври полицейски служители са задържали жена, управляваща автомобил под въздействието на наркотични вещества в град Бяла. Инцидентът е станал около 22:25 часа на булевард "Стефан Стамболов".

Детайли от полицейската проверка

Полицейските служители са спрели за проверка лек автомобил марка "Рено" с холандска регистрация. Зад волана е била 38-годишна жена, български гражданин. При рутинната проверка с техническо средство за наличие на наркотични вещества, уредът е отчел положителен резултат за метадон.

Последващи действия

След констатираното нарушение, от водача са взети биологични проби за допълнителен химичен анализ.

Автомобилът е иззет от органите на реда като част от разследването.

Районно управление - Бяла е образувало бързо производство по случая.

Законови последствия

Управлението на моторно превозно средство под въздействието на наркотични вещества е сериозно нарушение на Закона за движение по пътищата. Подобни действия застрашават не само живота и здравето на водача, но и на всички участници в движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Не, че нещо
    Ако според биологичните проби резултата е отрицателен, иска ми само за заглавието ще е нещо към 5 000 лева. Сайта пък да се оправя дали го е взело от бюлетин на МВР. А пък самото МВР да събира парици, че всеки ден без автомобилчето ми ще им струва нещо към 500 лева. Аз ли пък няма да си изкарам епикриза от психиатър, че съм изпаднал в дълбока депресия заради набеждаването ми за наркоман и имам натрапчиви мисли за самоубийство. Заклевам се, два апартамента ще си купя от обещетенията. Казвайте бе хора - къде се залагат тия патрули. Ще се въртя като циркаджия около тях с надеждата да им грейна в червено!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари