Полицейски бус пресече пътя на трамвай в София

0

Инцидентът предизвика серия от шеговити коментари в социалните мрежи

Днес в столицата, на булевард "Мария Луиза" и улица "Козлодуй", се разигра любопитна сцена. Полицейски автомобил на Специализираните полицейски сили (СПС) към жандармерията пресече пътя на трамвай номер 12, което предизвика забавни реакции в социалните мрежи.

Снимки, публикувани във Фейсбук, показват как полицейският автомобил е застанал на пътя на трамвая, като зад него е спрял друг трамвай, което явно затруднява движението на градския транспорт.

От друга снимка се вижда, че лявата страна на полицейското возило е сериозно повредена. Към момента няма информация за пострадали хора.

Инцидентът предизвика серия от шеговити коментари в социалните мрежи, като потребители се забавляват с неочакваната ситуация:

„И ся ко прайм?“, „Ше пишем ли?“, „Няма нужда да звънят на 112“, „Ватмана наби ли ги?“, „Тия с тия трамваи взеха да прекаляват“, „Във войната срещу градския, в частност трамвая, вече се включват и СПС то“ и „Първия случай, в който трамвая ще е виновен“, са само част от коментарите, които показват как потребителите намират хумор в случилото се.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Истината
    Кат! Върнете парите бе мърми за кво са ви boq mukava i velpale bmw i vw а курви имате си триногите!
  • 5
    1
    Какви смешници
    са тези полисмени. Те самите предизвикват невероятно ПТП. Див фурор. А ние наивно си мислим, че ни пазят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари