Полицай стреля с тейзър по буйстващ нарушител

9
Съпругата на мъжа напада полицаите и също е задържана
Съпругата на мъжа напада полицаите и също е задържана Снимка: Кадър Facebook

Съпругата на мъжа напада полицаите и също е задържана

Задържаха трима души в село Ловчанци след отказ от проверка и нападение на полицейски служители.

На 21 август, около 19:30 часа в село Ловчанци, община Добричка, патрул на полицията спрял за проверка лек автомобил „Форд“, управляван от 49-годишен мъж, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Добрич.

По време на проверката, шофьорът отказал да предаде документите си и реагирал агресивно, показвайки поведение, което сериозно нарушило обществения ред. Освен че не се подчинил на полицейските нареждания, той активно възпрепятствал проверката.

Мъжът оказал съпротива на органите на реда и бил подпомогнат от насъбрала се тълпа на мястото на инцидента. След многократни опити за успокояване на ситуацията, един от полицейските служители използвал електрошоково устройство „Тейзър“. Въпреки предупрежденията, мъжът продължил да оказва съпротива, което довело до задържането му с помощта на това устройство.

След като полицейските служители задържали агресивния мъж и му сложили белезници, съпругата му се намесила, атакувайки органите на реда с дървен предмет. Тя също била обезвредена, закопчана с белезници и задържана.

По-късно бил задържан и 24-годишен роднина на задържаните, който също участвал в инцидента, нарушавайки обществения ред.

Двамата полицейски служители са били прегледани в Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич, където са установени леки телесни повреди.

Областната дирекция на МВР - Добрич, призовава гражданите да не предприемат подобни хулигански действия и да не пречат на изпълнението на служебните задължения на полицейските служители, които действат в рамките на закона.

Материалите по случая са предадени на Прокуратурата.

Кадри от случката можете да видите ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    14
    Иначе управия - няма!
    Циганин на снимка да го видиш - шамар му удари.
  • 11
    13
    българин
    Браво,на полицаите.Да бъдат наградени с 1000 лева.А,ако нямат Тейзар,да използват 1 стоп,и след това олово.
  • 18
    12
    Арканзас
    В Щатите такива диваци ги отстрелват в кухите кратуни директно. Не знам защо в България развъждат диви орки и после се жалват от тях.
  • 22
    11
    русе
    Браво на полицаите!!! Много време ги чакаха. След третата заповед ако не се подчини вади "тока" и стреля. Мангалите от дума не разбират. Браво момчета!!!
  • 22
    10
    ехххх,
    че почина Чочоолу, той им знаеше лекарктвото, че и след това с години действаше!😁😁😁
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари