Почина вокалистът на Crazy Town

0
Сет Бинзер почина на 49 години
Сет Бинзер почина на 49 години Снимка: Facebook

Сет Бинзер почина на 49 години

Съдебният лекар е посочил, че смъртта му е настъпила на 24 юни 2024 г., но причината не е ясна.

Бинзер, известен също като Шифти Шелшък, основава Crazy Town през 1995 г. заедно с Брет Мазур. Групата издава дебютния си албум The Gift of the Game през 1999 г., предава БГНЕС.

Първоначално той не постига успех. Перспективите на групата изглеждат мрачни, особено след като се оттеглят от фестивала Ozzfest през 2000 г., след като Бинзер е арестуван за хвърляне на стол от прозореца в нетрезво състояние.

Въпреки това през есента на 2000 г. те издават трети сингъл, Butterfly, който семплира Pretty Little Ditty на Red Hot Chili Peppers. Песента се изкачва в класациите на САЩ и достига до № 1 през следващата година; в Обединеното кралство също достига връхна точка - №3.

"Всички обичат Butterfly. Женската аудитория я обожава и в същото време мисля, че запазихме нашата цялостност с нея", казва Бинзер в интервю преди години.

През 2002 г. издават втори албум, Darkhorse, който не успява да достигне същите висоти, което кара групата да прекъсне дейността си от 2003 до 2007 г.

През 2004 г. Бинзер издава солов албум, Happy Love Sick, под псевдонима Шифти Шелшък.

Групата се събира през 2007 г., а през 2015 г. издава третия си албум, The Brimstone Sluggers обаче не успява да влезе в класациите. След като Мазур напуска групата през 2017 г., Бинзер я преименува на Crazy Town X и прави турнета до 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    2 до 3:
    Всеки ще умре. Говоря, че всички „ваксинирани“ ЗА covid -19 сте идиоти! Кръгли, та чак обли идиоти!
  • -2
    3
    до 2
    И ти ще умреш, бе теле! Най-вероятно ще умреш от простотия. Всички умираме, без значение дали и за какво сме ваксинирани или не сме.
  • 4
    2
    Не е от covid-19, нали?
    Е, да-а-а-а, ама е умрял напълно „ваксиниран“ и бустериран, придобил „стадния имунитет“ на 70% – 80% от дебилите, вярващи на правителството и телевизиите! Колкото повече ваксъри, толкова по-малко ваксъри! Да се готвят следващите!
  • -9
    1
    Ivan11
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари