Почина водачът на тротинетка, блъснат на булевард „Христо Ботев“

1
46-годишният мъж, който пострада при инцидент вчера, е починал
46-годишният мъж, който пострада при инцидент вчера, е починал Снимка: Русе Медиа

46-годишният мъж, който пострада при инцидент вчера, е починал

Тази информация беше съобщена от Стела Кръстева, представител на отдел „Връзки с обществеността“ на Университетската болница „Канев“ в крайдунавския град, цитирана от БТА.

Инцидентът

46-годишният мъж е бил блъснат от лек автомобил, докато управлявал електрическо превозно средство по булевард „Христо Ботев“, в района на детелината за булевард „България“. Пострадалият е бил откаран в болницата в тежко състояние с множество наранявания, включително черепно-мозъчна травма, уточниха от лечебното заведение.

Разследване на произшествието

Причините за произшествието все още се изясняват. Водачът на лекия автомобил е преминал тест за алкохол, който е дал отрицателен резултат, съобщи Даниела Малчева.

Трагичният инцидент подчертава необходимостта от повишено внимание и безопасност както за водачите на електрически превозни средства, така и за останалите участници в движението. Призоваваме всички да бъдат особено внимателни и да спазват правилата за движение по пътищата, за да се избегнат подобни трагедии в бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    42
    Марков.
    Водачите на тротинетки си мислят,че са господари на пътя.Ние трябва да ги пазим.Те са НЕЩО,а ние НИЩО.Е,няма да стане.
  • -7
    41
    Fhhhhh
    Ба кретен се раздрънкал...нямат място автокаруците ви в града,щото са железор тежък,който убива,абдали...що не сте с колелета,тулупи мазни,както е в Холандия?! Щото там хората и акъл,и отговорност имат,а и са спортни,а не мазни насрани тумбаци като вас..Забранете и колелетата,де! Светлоотразителна жилетка,а,хаха...що ,кво ще отразява през напечения слънчев ден,мозъка ли ви,мигар сте слепи и не виждате коловздача например,който може да е с ясно видим цвят облекло?! А че немалко кретени са на тротинетки,колелета,но и на мотори/!!/ и коли/!!/...кой спори,така е ! Но няма държава,няма органи,те са статистици и клатят крака ,това е истината! Леко въпросче към тъпите и нагли шофьорчета,за другото сте спецове,ама я кажете за вас и вашето: кога ще се научите,но и пожелаете как се подхожда към, спира пред и преминава през пешеходна пътека,примерно както е в близко Гюргево ?!! " Огледай се" сложили надпис за пешеходеца,ок...и какво да гледа,как поредния автокретен се е засилил и връхлита отдалеч през пешеходната,отдалеч показвайки,че не му пука за човека,който е пред пешеходната с крак напред да пресича,ама...как да мине?! В Румъния хората отдалеч намаляват и спират,забележат ли човек в района на пвшеходната,идиоти ганювски!! ЗА тая " елементарна" работа когаще се научите?! Никога! Така,че сте ганювци,независимо на какво сте се качили с мазните задници!!
  • 19
    40
    Naме
    Не съществува друга алтернатива, освен Да се Забранят тротинетките.Едни печелят от тях , други гинат, трети им се стъжня животът, че по принуда с колата си са участвали в подобно меле.
  • 0
    39
    Иванова
    Имаше един пич с леко дълга коса, камуфлажни панталони с подобна тротинетка и на същата възраст горе-долу! Виждал съм го в Дружба, Чародейка юг!
  • 19
    38
    Полуръст путин
    До 37 ...Същия случай ...Две пишлемета карат надолу в Басарбово ,преди големия десен завой в посока Иваново....Толкова бързо,че карат в насрещтното платно...Хвърлих се в зелените площи в дясно...добре че ги имаше .Представяте ли си да убиете някое дете ..че и някой простак с тези машинки ..Те във Франция тъпи,че ги забраниха .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари