Почина Тито Джексън

0
Предполага се, че основателят на Jackson 5 и по-голям брат на Майкъл Джексън е получил сърдечен удар
Предполага се, че основателят на Jackson 5 и по-голям брат на Майкъл Джексън е получил сърдечен удар Снимка: Тито Джексън / Facebook

Предполага се, че основателят на Jackson 5 и по-голям брат на Майкъл Джексън е получил сърдечен удар

Музикалният свят е потопен в скръб след внезапната кончина на Тито Джексън, един от основателите на легендарната група Jackson 5 и по-голям брат на Краля на попа Майкъл Джексън. Според информация, публикувана от британското издание Daily Mail, 71-годишният музикант е получил предполагаем сърдечен удар, докато е шофирал от щата Ню Мексико към Оклахома, ден след рождения си ден. Официалната причина за смъртта все още не е потвърдена от медицинските власти.

Последната публична поява на Тито Джексън е била на 9 септември 2023 година в град Мюнхен, Германия. Само шест дни преди фаталния инцидент, той е участвал в изпълнение на настоящия състав на The Jacksons, заедно с братята си Джаки и Марлон Джаксън.

Тази трагична новина идва 14 години след загубата на най-известния член на музикалната династия Джексън. На 25 юни 2009 година светът бе разтърсен от новината за преждевременната смърт на Майкъл Джексън, който почина на 50-годишна възраст вследствие на сърдечен арест.

Кончината на Тито бележи края на една ера в музикалната индустрия и оставя неизличима следа в историята на поп музиката. Неговият принос към формирането и успеха на Jackson 5, както и последващата му солова кариера, ще бъдат запомнени от милиони фенове по целия свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Българин
    Извинявайте,обърках се от земетресението,исках да кажа,че съвсем скоро ще четем новини как се е гътнал куросмук зеленски и е отишъл да прави дуер с хуйосмук бандера,да им еба путката майна бандеронацистка в гъза и в устата да им еба!
  • 1
    5
    Куролап Зеленски
    До 4 Да ти кажа,както вървят нещата съвсем скоро ще има дует между мен и бандера охх оххх
  • 0
    4
    До 2
    Много скоро ще има дует "Кобзон § Путек"
  • -2
    3
    аз пък
    не искам, щото може за го смени някой по-луд!
  • 1
    2
    Българин
    Искам да прочета, че се е гътнал световния сатрап Владолф Путлер! Дано да е по- скоро!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари