Почина известен наш баскетболист

0
Шампионът Иван Друмев напусна този свят само на 46 години
Шампионът Иван Друмев напусна този свят само на 46 години

Шампионът Иван Друмев напусна този свят само на 46 години

Варна скърби за загубата на един от своите най-талантливи спортисти. Известният баскетболист Иван Друмев, който бе част от шампионския тим на "Черно море" през 1998 и 1999 година, си отиде на едва 46 години. Тъжната новина бе съобщена от неговия съотборник Емил Бояджийски във Facebook.

Иван Друмев си отиде. Отиде във най-висшата лига. Иван е едно от момчетата, с които минахме през огън и лед, агония и триумф, гладувахме, пирувахме, раздавахме се докрай, губехме, печелехме, като глутница улични кучета оцеляхме само защото се подкрепяхме. А това сближава. Много! А после почнахме от нулата, от дъното и пак изплувахме. С огромни усилия. Всеки поотделно. И при всяка случайна среща се уговаряхме да се видим отново да полудуваме като в доброто старо време, но вселената имаше други планове за нас... Трагедия. Тук думите ми свършиха, а откакто се научих да плача навътре и сълзите не тръгват, мамка му, поне станахме шампиони,“ написа в личния си профил Бояджийски.

Иван Друмев остави ярка следа в историята на варненския баскетбол. Неговата енергия и преданост към спорта го превърнаха в истински пример за подражание за мнозина млади играчи. През годините той се отличи не само с изключителни спортни постижения, но и с човешките си качества, които го направиха любимец на феновете и съотборниците му.

Бог да го прости и нека почива в мир!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    1 до 3:
    Ти си следващият! Тик-так, тик-так! Тъпак!
  • -12
    3
    До 1
    Ако бяха тарикати като теб,да се набодат с кожените спринцовки,досега да са живи и да злорадстват.
  • -14
    2
    Кур за Путин и неговите слуги
    Бог да го прости Иван Друмев, отиде си от тия лайняри от ГЕРБ, ДПС, БСП, Вгъзраждане и т.н които направиха средата в България нездравословна. Смърт за говнярите!
  • 9
    1
    Ами
    Набодоха се с „ваксини“ от ония, хубавите, после – що инфаркт на 46 г.? Просто е – Гейтс, Шваб, Шорош, Урсула, Big Pharma, €С и правителството мислят за вас!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари