Почина фалшивият гробар Георги Енев

0
Измамата с погребения в гората край Банкя остава без съдебна развръзка
Измамата с погребения в гората край Банкя остава без съдебна развръзка Снимка: bTV

Измамата с погребения в гората край Банкя остава без съдебна развръзка

Софийският районен съд беше принуден да отложи делото срещу Георги Енев, обвинен в извършване на фалшиви кремации, поради неочакваната му смърт. Информацията бе потвърдена от представители на съдебната институция.

Според съобщение на Софийския районен съд, в съдебната зала се е явил адвокат, представляващ семейството на подсъдимия. Той е информирал присъстващите за кончината на Енев, настъпила предния ден около 14:30 часа. В отговор на това съдът е поискал официално потвърждение на съобщения факт.

Георги Енев бе изправен пред правосъдието по обвинения за измама, свързана с кремационни услуги. Според прокуратурата, той е получавал финансови средства от граждани за извършване на кремации на техни починали близки. Вместо да изпълни поетите ангажименти обаче, Енев е погребвал телата в горски масив в околностите на град Банкя.

Измамната схема бе разкрита преди приблизително две години, когато туристи случайно се натъкнаха на човешки останки в гората. Това откритие постави началото на разследване, което в крайна сметка доведе до повдигането на обвинения срещу Енев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари