Почина бившият кмет на Разград Денчо Бояджиев

0
Той бе управник на града до 2023 година
Той бе управник на града до 2023 година Снимка: Денчо Бояджиев / Facebook

Той бе управник на града до 2023 година

На 71-годишна възраст си отиде бившият кмет на Община Разград Денчо Бояджиев.

Скръбната вест съобщи съпругата му Дима във Фейсбук, пише агенция ПИК.

През февруари Управителният съвет на Националното сдружение на общините в България удостои Денчо Бояджиев с Почетния знак на НСОРБ.

Денчо Бояджиев бе кмет на Община Разград в периодите 2005-2015 г. и 2019-2023 г., в предходния мандат бе и председател на Контролния съвет на НСОРБ. От негово име приза получи наследникът на г-н Бояджиев на поста Кмет на Разград Добрин Добрев. Връчи го Председателят на УС на НСОРБ Даниел Панов.

В края на отчета за дейността на ръководството на организацията той се обърна със специална благодарност към г-н Бояджиев.

Тези от нас, които сме по-дълго в местната власт, познаваме г-н Бояджиев като един от доайените на местното самоуправление в България. Независимо от позициите, които е заемал през годините – кмет, общински съветник или народен представител – той винаги е защитавал интересите на общините и със смелите си позиции допринесе много за развитието на модерна местна власт в България. Дължим му особена благодарност за работата му като председател на нашия Контролен съвет през изминалия мандат – строг, но справедлив. Оценяваме високо неговата ангажираност и отговорно отношение към делата на нашето Сдружение“, заяви председателят на УС на НСОРБ и подчерта, че никой предшественик на Денчо Бояджиев не е успявал да ангажира отговорността на всички членове на сдружението към неговата работа и функциониране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари