Почина 25-годишният актьор Димо Савов

9
За последно младият талант се изявяваше на сцената на Държавен куклен театър - Сливен
За последно младият талант се изявяваше на сцената на Държавен куклен театър - Сливен Снимка: Facebook

За последно младият талант се изявяваше на сцената на Държавен куклен театър - Сливен

На 30 юни 2024 година, едва на 25 години, почина актьорът Димо Савов Савов, оставяйки след себе си незаличима следа в сърцата на своите колеги и почитатели. Държавен куклен театър - Сливен, с дълбока болка и тъга, сподели трагичната новина в социалната мрежа, изразявайки своите съболезнования към семейството и близките на Димо.

Присъединявайки се към театралния колектив, Димо Савов успя за кратко време да остави незабравимо впечатление с таланта и отдадеността си. Сцената бе мястото, където младият актьор разкриваше красотата на своята душа, оставяйки зрителите омагьосани от неговото присъствие. Една от значимите роли, които той изигра, бе тази на Майстора в постановката "Майстора и Маргарита". Тази роля му донесе признание и обич както от страна на публиката, така и от колегите му.

"Неговата нестихваща енергия, творчески заряд и лъчезарност ще липсват както на нас, така и на нашата публика," пишат от Държавен куклен театър - Сливен. С тези думи, екипът на театъра изрази своето дълбоко съжаление за загубата на един толкова талантлив и обичан млад актьор.

Димо Савов ще бъде запомнен не само със своите актьорски умения, но и с неговата позитивност и желанието му да вдъхновява. Неговото присъствие на сцената бе изпълнено с жизнерадост и страст, които заразяваха всички около него. Колегите му от театъра ще запомнят Димо като човек, който винаги внасяше светлина и ентусиазъм в работата си.

"Сбогом, Димо! Липсваш ни! Обичаме те!" - тези думи, написани с болка и обич, отразяват колко много значеше Димо Савов за екипа на Държавен куклен театър - Сливен и за всички, които имаха удоволствието да го познават. Загубата на такъв млад и талантлив актьор е тежък удар за културната общност в Сливен и за всички почитатели на театралното изкуство.

Екипът на Държавен куклен театър - Сливен изказва своите съболезнования и съпричастност към семейството и близките на Димо Савов. В този труден момент, всички мисли и молитви са с тях, докато оплакват загубата на един изключителен човек и артист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Кокона
    Царство му небесно на Димо! Много млад напусна този иначе ИЗГНИЛ на последно време свят но трябваше да ДИВЕЕ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари